• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Indesit BWA 71483X W EU - Wasmachine

Wasmachines
€ 349.00349.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.012
lees meer
Indesit BWA 71483X W EU - Wasmachine
unknown

Door de grote, blauwe knop 2 seconden in te drukken start automatisch een wasprogramma voor katoen en synthetisch wasgoed De andere 16 geïntegreerde wasprogramma's zijn bruikbaar voor verschillende stoffen en vlekken. De wasmachine maakt maximaal 1400 toeren per minuut waardoor het wasgoed droger uit de wasmachine komt. Bovendien heeft de koolborstelloze motor van de Indesit BWA 71483X W EU 10 jaar garantie voor een langere levensduur van de wasmachine.

Push & Wash - Met 1 druk op de knop start de beste oplossing voor uw was. 30 graden katoen en synthetisch in 45 minuten.

Water Balance+ - Een innovatieve sensor optimaliseert het waterverbruik in elk stadium van het wasprogramma door alleen de hoeveelheid te gebruiken die nodig is voor de hoeveelheid wasgoed die u in de wasmachine heeft geplaatst.

Grote vulopening 34 cm - voor het makkelijk in en uitladen van het wasgoed

Zelf reinigings programma - Speciaal ontwikkeld om zonder speciale reinigingsmiddelen de binnenkant van de machine te reinigen. Door dit programma regelmatig uit te voeren zorgt u ervoor dat u de was doet in een machine die altijd schoon en hygiënisch is, en overtreft u de levensduur van de machine door op 90° alle voedselresten te verwijderen die mogelijke nare geurtjes veroorzaken.

Vlekkenfeature - Met deze optie kunt u het type vuil selecteren zodat
u de cyclus zo goed mogelijk kunt instellen om de vlekken
te verwijderen. De types vuil zijn:
- Voedsel, voor vlekken van bv. voeding of drank.
- Werk, voor vlekken van bv. vet of inkt.
- Outdoor, voor vlekken van bv. modder of gras.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box