• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Indesit BWE 71483X W NL - Wasmachine

Wasmachines
€ 339.00339.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.09
lees meer
Indesit BWE 71483X W NL - Wasmachine
unknown

Een snelle en efficiënte draaisnelheid van 1400 omwentelingen per minuut Met een kleine was kan dat tot wel 70% aan water en 50% aan energie besparen, terwijl het programma 35% sneller is.
Shoe Sport (Sportschoen)
Het Shoe Sport-programma is de perfecte wasoplossing voor uw sportschoenen, die uitstekende resultaten levert en tegelijkertijd uw schoenen beschermt.
Sport
Het Sport-programma levert uitstekende wasresultaten voor al uw sportkleding.
Autoclean-programma
Het Autoclean-programma reinigt en beschermt uw wasmachine met één druk op de knop, u hoeft geen reinigingsmiddelen toe te voegen.
Keylock (Toetsvergrendeling)
De Keylock-feature is gemaakt om te voorkomen dat features uitgeschakeld zijn voor als het bedieningspaneel per ongeluk wordt aangeraakt. Uw nieuwsgierige peuter kan de wasmachine hierdoor niet meer openen of de instellingen wijzigen!
Gymspullen
Het Gym Kit-programma zorgt in één keer voor al uw sportkleding. Stop uw sportkleding gewoon in de wasmachine en laat het programma zijn magische werk doen.
Dark Cycle (Donkere kleding)
Het Dark-programma is een speciaal programma dat gemaakt is om uw zwarte en donkere wasgoed te beschermen, zodat het niet vervaagt. Geniet was na was van de rijke, donkere tinten!

in winkelwagen
populair products / recent viewed box