• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Miele WCI 330 WCS XL - Wasmachine - PowerWash - BE

Wasmachines
€ 1.196.001,196.00
203 euro korting op de adviesprijs
5.08
lees meer
Miele WCI 330 WCS XL - Wasmachine - PowerWash - BE
unknown

Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Gebruik SingleWash: efficiënt een los kledingstuk wassen Hiermee kunnen 1 tot 3 kledingstukken zuinig, snel en behoedzaam worden gewassen Item vergeten? In de eerste 10 minuten van het wasprogramma kun je het programma pauzeren om de trommel te openen. Tot slot kan je binnen elk programma zelf de temperatuur en het centrifugetoerental kiezen, via een toegankelijk touchscreen-scherm.

PowerWash 2.0

Bij deze innovatieve wastechniek wordt er gebruik gemaakt van een extra pomp die het water in het wasgoed sproeit. Hierdoor hoeft er minder water opgewarmd te worden en kan de machine zeer energiezuinig wassen. De techniek wordt in bijna alle programma’s toegepast, maar komt het best naar voren in QuickPowerWash: in 59 minuten wordt wasresultaat A bereikt, met behoud van energiezuinigheid.

SingleWash

Efficiënt een los kledingstuk wassen met SingleWash Hiermee kunnen 1 tot 3 kledingstukken zuinig, snel en behoedzaam worden gewassen.

Laat de wasmachine je kleren strijken

Alleen bij Miele: de programma-optie Voorstrijken. Deze optie kan worden ingeschakeld bij verschillende wasprogramma’s (katoen, fijne was, overhemden, donker wasgoed, jeans en kreukherstellend) en zorgt ervoor dat aan het eind van het wasprogramma het wasgoed wordt gladgestreken. Door de maximale belading met 50% te verminderen krijg je een optimaal resultaat.

Trommel bijvullen tijdens programma

In de eerste 10 minuten van het wasprogramma kun je het programma pauzeren om de trommel te openen. Zo kan ook die laatste gemiste sok nog meegewassen worden.

Honingraatstructuur voor kledingbescherming

Bij het wassen van kleding wil je zeker weten dat er na een aantal wasbeurten nooit gaatjes, pillen of losse naden gaan ontstaan. Door de honingraatstructuur in het oppervlak van de Miele SoftCare-trommel ontstaat er een dun laagje water tussen de trommelwand en het textiel. Het wasgoed glijdt daarop zacht door de trommel en wordt zo optimaal beschermd. Doordat de trommel van roestvrijstaal is gemaakt, slijt deze niet en zal dit beschermende effect nooit afnemen.

Beladingsherkenning

Alle Miele-wasmachines beschikken over een intelligente automatische beladingsherkenning. Voor de start van elk programma weegt de wasmachine de was en gebruikt precies zo veel water, stroom en tijd als voor een optimaal schone en frisse was wenselijk is.

Gebruikersgemak

Alle Miele-wasmachines zijn voorzien van een aantal basisgemakken. Zo kan je de wasmachine tot 24 uur voorprogrammeren en geeft de wasmachine aan het einde van het programma een geluidssignaal af. Op het bedieningspaneel kun je zien hoe lang de was er nog over doet. Ook wordt de wasmiddellade tijdens elke was grondig gespoeld om zeepresten te voorkomen.

Miele test de machines op 20 jaar gebruik

Miele staat al sinds jaar en dag bekend om het maken van onverwoestbare machines. Nog altijd blijven ze bij de fabricage van hun wasmachines bewust kiezen voor de allerbeste materialen. Denk hierbij aan de kuip van roestvrij staal, de geëmailleerde voorzijde en de gietijzeren contragewichten. Deze materiaalkeuze zorgt voor jarenlang stil, zuinig en schoon wassen. Om verzekerd te zijn van deze kwaliteit en duurzaamheid, onderwerpt Miele alle machines tijdens de ontwikkeling aan zware duurtests. In deze tests moeten de machines minstens 10.000 uur (achter elkaar!) wassen voordat ze goed worden gekeurd voor productie. 10.000 uur komt op basis van de alledaagse was overeen met 20 jaar (5 programma’s per week van gemiddeld 2 uur).

20 jaar garantie op het waterbeveiligingssysteem

Op deze wasmachine zit het WaterControl-systeem (WCS). WCS controleert met een waterpeilsensor de watertoevoer. Als het normale waterpeil niet wordt bereikt, stopt de toevoer. Als extra controle zit er een vlotter onder in de kuip, die ook de watertoevoer kan stoppen. Voor het totale waterbeschermingssysteem garandeert Miele 20 jaar lang bescherming. Mocht er schade zijn als gevolg van een defect aan het waterbeveiligingssysteem, dan bent u daarvoor volledig verzekerd (dit vereist een professionele installatie). Lees de volledige voorwaarden op www.miele.be.

Programma’s

Katoen

Kreukherstellend – synthetische vezels

Automatic extra – op kleur gesorteerd wasgoed voor een mix van katoen en synthetisch

Fijne was – kwetsbare kleding die volgens het label in de wasmachine mag

Zijde – zijde en alle kwetsbare kleding die volgens het label op de handwas moet

Wol

Express 20 – opfrisprogramma voor nauwelijks gedragen kleding

Overhemden – wordt automatisch aan het einde van het programma voorgestreken

Donker textiel / jeans

Hoofdkussens

Dekbedden

Dons

Nieuw textiel

Vitrage

Outdoor – speciale wasbehandeling voor wind- en waterdichte kleding

Sportkleding - was

Impregneren – geen wasprogramma  nabehandeling voor textiel om een waterafstotend effect te krijgen

Pompen/centrifugeren

Alleen spoelen/stijven

Machine reinigen

Programmaopties – extra opties te kiezen bij bovenstaande programma’s

Kort - het programma wordt sneller uitgevoerd. Let op: Om hetzelfde wasresultaat in kortere tijd te bereiken wordt er meer energie

Voorstrijken - Het wasgoed wordt na afloop van het programma gladgestreken, zodat het minder gekreukt uit het toestel komt. Hoe kleiner de belading, hoe beter het resultaat.

Voorwas – voor het verwijderen van veel vuil zoals stof of zand

AllergoWash – wasgoed dat bijzonder hygiënisch moet worden gewassen

Inweken – voor het verwijderen van vlekken

Intensief – extreem vervuilde kleding

Extra stil – als je ’s nachts wil wassen

Extra behoedzaam

Extra water – verhoging van de waterstand en toevoeging van een spoelgang

in winkelwagen
populair products / recent viewed box