• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Samsung WW80J5436MW - Eco Bubble - Wasmachine

Wasmachines
€ 499.00499.00
50 euro korting op de adviesprijs
5.06
lees meer
Samsung WW80J5436MW - Eco Bubble - Wasmachine
unknown

Deze wasmachine met een wasgrootte van 8 kg is nog 40% zuiniger dan andere wasmachines met een A+++ energielabel Bovendien beschikt de wasmachine over een anti-kreuk functionaliteit

Eco Bubble

De Eco Bubble motor mengt water en wasmiddel met lucht en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee!

Snel wasprogramma

Even snel tussendoor een volledige was draaien? Geen probleem! Speed Spray spuit water sneller in de trommel, hierdoor werkt de Samsung wasmachine in slechts 59 minuten een compleet programma af. Ideaal voor een drukke dag.

Minder kreuk

De unieke vormgeving van de Diamond Drum-trommel gaat voorzichtig om met de was en verminderd kreukvorming. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de verzonken gaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt.

Quick Wash

Zelfs wanneer u het heel erg druk heeft, kunt u nog steeds tijd vrijmaken om de was te doen met Quick Wash. Zit er een vlek op het shirt dat je net aan wil trekken? Met Quick Wash is jouw broek, trui of jurk in een kwartier weer schoon.

Grondig schoon

Er zijn veel manieren om je kleren vuil te maken. Bubble Soak maakt gebruik van de Eco Bubble-technologie voor het grondig, voorzichtig en effectief reinigen van je kleding. Bubblesoak verwijderd de meest hardnekkige vlekken zoals wijn, tomaat, bloed, chocolade en gras.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box