• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Siemens WM14T6H6NL - HomeConnect - iQ500 - - WiFi - Wasmachine

Wasmachines
€ 668.00668.00
211 euro korting op de adviesprijs
5.013
lees meer
Siemens WM14T6H6NL - iQ500 - HomeConnect - WiFi - Wasmachine
unknown

Door het automatische iDos doseersysteem stemt de wasmachine de hoeveelheid wasmiddel precies af op het wasgoed Met waterPerfect Plus wordt de hoeveelheid water aangepast op de hoeveelheid was en kan je door een slimme Home Connect-app de wasmachine bedienen waar je ook bent.

Voordelen

  • Home Connect-app
  • Automatisch doseersysteem iDos
  • SpeedPack L, was in 15 minuten

Automatische wasmiddeldosering

Meest handige feature op deze wasmachine is het iDos-systeem: een automatisch doseersysteem voor je wasmiddel. De werking is eenvoudig: je gooit simpelweg een vloeibaar hoofdwasmiddel in de doseerbak. Door de slimme sensoren en automatische programma's zorgt de machine vervolgens ervoor dat je verschillende soorten kleding niet alleen het juiste programma, maar ook de ideale hoeveelheid wasmiddel krijgen. Dit kan een zeer groot verschil maken voor de houdbaarheid van je kleding.

Bediening via de app op je telefoon

Bedien de wasmachine via een applicatie op je telefoon. Op deze manier heb je altijd toegang tot de wasmachine waar je ook bent. Zo kun je met easyStart het juiste wasprogramma vinden of krijg je een melding zodra er wasmiddel of wasverzachter bijgevuld moet worden. De wasmachine is zelfs met stem te bedienen.

Zo min mogelijk waterverbruik

Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water

Versnelde wasprogramma's

De wasmachine beschikt over twee snelle was programma's. Versnel het wasprogramma door de varioSpeed-optie. Was in 30 minuten , of zelfs in 15 minuten met het SpeedPack L een schone was. Handig als je niet veel tijd hebt om een was te draaien.

Was toevoegen tijdens het programma

Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? dan kan dat. Door de bijvulfeature pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen.

Stiller en energiezuiniger

De wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.

Extra anti-vlekken programma's te selecteren via de app

  • Bloed
  • Boter/Olie
  • Gras
  • Rode wijn


in winkelwagen
populair products / recent viewed box